Webinar for lærere - 28. september. Kl. 15.00

Deltag i chatten

Check ind og hør, hvordan du deltager i DM i Fagene med dine udskolingsklasser. DM i Fagene er fuldstændig gratis, nemt at arbejde med og kan hjælpe med at besvare elevernes velkendte spørgsmål “Hvad skal vi bruge det vi lærer i skolen til?” Forinden webinaret får du tilsendt et link til et online møde på den mail, du indtaster ved tilmeldingen. Tilmeldingen er ikke bindende, og du forpligter dig ikke til noget. Kontakt Tina på 23301219, hvis du har spørgsmål.

Tilmeld webinar

DM i Fagene er en stor, landsdækkende konkurrence for 7., 8. og 9. årgang.
Det er muligt at dyste individuelt i 4 fag i år: dansk, matematik, fysik/kemi, og engelsk. Derudover kan eleverne deltage i hold af 4-6 personer i de to tværfaglige holddiscipliner. Det er muligt at deltage i alle discipliner én gang, og det er muligt at gå videre i både et individuelt fag og en holdkonkurrence.

Landsmesterskaberne afvikles på Dokk1 i Aarhus tirsdag den 31. januar 2023. Fredag den 3. februar kåres vinderne ved en virtuel præmieoverrækkelse. Her kan finalister og klassekammerater følge med fra klasselokalerne rundt omkring i landet.

Få mere information her

Du har også mulighed for at booke os til virtuelt at hjælpe jeres skole med deltagelsen.

Kontakt Morten for at booke et virtuelt besøg eller høre nærmere på 60 40 20 71 eller msl@skoleelever.dk

Kontakt os

Se vores videoer – vis dem for eleverne

    • En elev-til-elev-præsentation af DM i Fagene
    • En videovejledning til at oprette sit DM i Fagene-hold korrekt
    • En animeret DM i Fagene-præsentation
Se vores informationsvideoer