Gratis at være med

4 forskellige opgaver

Start konkurrencen

Ingen forhåndstilmelding - sådan kommer du i gang

Opgaverne er offentliggjort og konkurrencen er i gang! Selvom DM i Fagene er en konkurrence og det i sidste ende går ud på at vinde, så kan alle elever uanset niveau i 7.-9. klasse være med i den indledende runde. Vores virkelighedsnære opgaver er designet, så alle elever bliver udfordret – og selvom man måske ikke er den fagligt allerdygtigste elev, så har man stadig en chance for at kvalificere sig til den fysiske finale, hvor de bedste elever i de forskellige fag mødes i Aarhus i uge 5 2024. Alle caseopgaver er udviklet i samarbejde med en rigtig virksomhed og tager udgangspunkt i en af deres reelle problemstillinger.

Vores platform er åben 24 timer i døgnet i konkurrenceperioden, der løber indtil den 1/12 2023. Forhåndstilmelding er ikke påkrævet, og du går i gang ved at klikke på linket og vælge det fag, du skal være med i. Du må gerne deltage i flere fag.

De fleste deltager sammen med deres klasse, men har du mod på mere eller gerne vil prøve kræfter med andre fag, er du velkommen til det. Man kan kvalificere sig i et individuelt fag eller holdopgaven – kvalificerer man sig i flere, går man automatisk videre i det fag eller holdkonkurrencen, hvor man har klaret sig bedst.

Deltag i de individuelle fag

Dansk (Zetland)

Matematik (Deloitte)

Engelsk (Bilka)

Eller i den tværfaglige holdkonkurrencer

Tværfaglig (Cirkus Summarum)

Vælg dit fag

Sådan deltager eleverne

Den indledende runde begynder den 28. august kl. 08.00. Det kræver ingen tilmelding, man går bare ind på vores platform her på siden, når det passer ind i programmet.

Deltag i de individuelle fag

Dansk (Zetland)

Matematik (Deloitte)

Engelsk (Bilka)

Eller i den tværfaglige holdkonkurrence

Tværfaglig (Cirkus Summarum)

Den indledende runde kører indtil 1. december. Herefter inviterer vi de elever der har klaret sig bedst, til finalen, som er et fysisk event i Aarhus i uge 5 2024.

Afsæt ca. 1,5 time til at gennemføre den indledende runde. Det er muligt at deltage i alle discipliner én gang, men det er kun muligt at gå videre i én disciplin. Er man blandt den bedste i flere discipliner, går man videre i den disciplin, hvor man er højest på ranglisten.

Kun for elever i 7., 8. og 9. klasse.

Hvad går DM i Fagene ud på?

Danmarks største konkurrence i skolens fag

Læs mere

Få hjælp til at deltage

Få DM i Fagene med via Teams, få fysisk besøg i klassen eller se vores webinar.

Læs mere

Information til lærere

Her er overblikket til lærere som har en eller flere klasser, der skal deltage i DM i Fagene.

Læs mere

Elevrådet arrangerer

Her står alt, hvad elevrådet skal vide for at arrangere DM i Fagene for udskolingen.

Læs mere

Prøv systemet

Inden du går i gang med den indledende runde, giver vi her mulighed for, at du kan se, hvordan systemet og konkurrencen fungerer. Vi har lavet en kort testopgave med blandede spørgsmål, som du er velkommen til at klikke ind og prøve.

Elever logger ind med UNI-login. Lærere opretter en bruger og logger ind.

Prøv træningsopgaverne

Prøv vores træningsopgaver, der er opbygget helt på samme måde som den rigtige konkurrence i alle fag.

Træningsopgaver

Vil du øve dig?

Vi har samlet alle opgaverne fra tidligere år. Dem er du velkommen til at teste.

Tidligere opgaver