Danmarks største konkurrence

i skolens fag

DM i Fagene er Danmarks største konkurrence i skolens fag for 7., 8. og 9. klasse. Du deltager i den indledende runde via vores online platform, hvor du kan logge ind med UNI-login. Det betyder, at du kan deltage lige når det passer ind i dit skema. Typisk deltager en hel klasse på samme tid, men man kan også selv logge ind og gå i gang.

Opgaverne kan tilgås fra d. 28. august til d. 1. december 2023.

Finalen afvikles onsdag d. 31/1 2024, på Dokk1 i Aarhus.

Opgaverne i DM i Fagene er casebaserede og er udarbejdet i tæt samarbejde med rigtige virksomheder. Konkurrencen har til formål at styrke din evne til at koble skolens fag med virkelighedens arbejdsmarked.

Du kan deltage i et eller flere af dine yndlingsfag. I år er der dansk, matematik og engelsk på programmet til den individuelle konkurrence. Derudover er det muligt at deltage i en tværfaglig holdkonkurrence.

Deltag når det passer jer

Det kræver ingen tilmelding at deltage i DM i Fagenes indledende runde. Konkurrencen foregår på vores online platform og tager ca. 1½ time. Du kan deltage lige når det passer dig.

De bedste deltagere fra den indledende runde går videre til finalen, som foregår onsdag d. 31/1 2024.

Eleverne kan kun gå videre i henholdsvis ét individuelt fag eller holdkonkurrencen.

Se om du kan kvalificere dig!

Finalen

Se stemningsvideoen fra finalen 2022/2023.

Casevirksomheder

Hvert år indgår DM i Fagene et samarbejde med forskellige casevirksomheder for at opnå mere relevant faglighed, der forankres i virkeligheden.
Læs mere om dem her:

Casevirksomhederne

Konsortiet

Bag DM i Fagene står centrale aktører på skoleområdet. Fælles for dem er, at de ønsker en motiverende, interessant og udfordrende grundskole for alle elever.

Konsortiet

Det faglige udvalg

Det faglige udvalg står for sparring og kvalitetssikring, så de endelige opgaver både bliver virkelighedsnære og tager afsæt i det, som eleverne lærer i grundskolen.

Fagligt udvalg

En særlig tak

Vi skylder både Dokk1, Novo Nordisk Fonden og Salling Fondene en særlig tak. Dokk1 for at stille lokaler til rådighed og Novo Nordisk Fonden samt Salling Fondene for deres økonomiske bidrag.

Særlig tak

Elevråd
DM i Fagene giver udskolingseleverne på din skole en anderledes dag, med sjove casebaserede opgaver. Vi anbefaler flere elevråd viser sig som et aktivt elevråd, ved at interessere sig for elevernes undervisning og læring – og det kan man med DM i Fagene.

Mere

Ambassadørkommune
Som ambassadørkommune bakker I op om en virkelighedsnær skole, og får samtidig adgang til særlige fordele for alle skoler i jeres kommune.

Mere

Årets statusrapport

Læs mere om projektets udvikling i vores statusrapport.

Statusrapport

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de allermest stillede spørgsmål om konkurrencen.

Mere

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om DM i Fagene eller har du et spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Mere