Her er alt information du skal bruge, for at blive klar til Landsmesterskaberne i DM i Fagene

Landsmesterskaberne afvikles online! 

D. 7/1 er det besluttet, at Landsmesterskaberne går online. Det betyder, at vi livestreamer fra vores sekretariat ud til alle her på siden. Opgaverne er stadig lige fede, du møder stadig casevirksomhederne online, du skal fortsat dyste mod andre elever fra hele landet. Og ikke mindst har du stadig lige stor chance for at blive Danmarksmester i netop DIT fag.

Alle finalister, ledsagere og skoler har modtaget mail d. 7/1 med information om den nye situation, vi står i.

D. 18. januar har finalisterne modtaget mail med information om, hvordan de kan forberede sig på finaleopgaven.

I god tid inden Landsmesterskaberne sender vi en  deltagerpakke ud til finalisternes skole, som blandt andet indeholder jeres diplom, DM i Fagene-drikkedunke mv.

Den 31. Januar afholder vi spørgetime klokken 15:30-16:00, men du er også altid velkommen til at ringe til DM i Fagenes hotline på tlf. 70 22 06 33.

Hold dig opdateret her på hjemmesiden, og se alle finalister HER.

Se finalister

I uge 3 modtager du information om, hvordan du forbereder dig til Landsmesterskaberne, det endelige program og mere praktisk information.

 

Husk at fortælle din lærer og dine forældre, at du er gået videre, og vis dem invitationen til at se med til Landsmesterskaberne og Præmieoverrækkelsen LIVE.

Læs alt på siden her, så er du godt klædt på

Tilmeld dig via link i mail fra DM i fagene

Ring, hvis du har spørgsmål: 70 22 06 33

TID OG STED

Landsmesterskaberne afviklkes online. Det betyder, at vi sender live her på siden for både finalister, deres forældre, lærere og klassekammerater. Vi afholder Landsmesterskaberne i henholdsvis de individuelle fag og holdopgaverne over to dage. Individuelle finalister skal dyste i Landsmesterskaberne den 1. februar 2022 kl. 08.15-12.00, og holdfinalisterne skal dyste i Landsmesterskaberne den 2. februar 2022 kl. 08.15-12.00.


Det foreløbige program tirsdag den 1. februar

De individuelle konkurrencer

08.15-8.45:

Forstudie / Tjek in på streamen

 

08.45-09.15:

Velkomst og åbning af Landsmesterskaberne 2022

 

09.15-11.45:

Opgaveløsning

 

11.45-12.00:

Afrunding og tak for i dag


Det foreløbige program onsdag den 2. februar

Holdkonkurrencerne

08.15-8.45:

Forstudie / Tjek in på streamen

 

08.45-09.15:

Velkomst og åbning af Landsmesterskaberne 2022

 

09.15-11.45:

Opgaveløsning

 

11.45-12.00:

Afrunding og tak for i dag


Præmier

Alle danmarksmestre vinder 2.000 kroner før skat pr. person, en pokal og en hemmelig præmie.
Vi kårer også 2. og 3. pladserne i hver disciplin, som får en medalje og en overraskelse.

Fredag den 4. februar klokken 13:00-14:00 kan du se med sammen med din klasse, når vi sender Præmieoverrækkelsen LIVE. Her afslører vi vinderne af Landsmesterskaberne 2022 i dansk, matematik, biologi, historie, engelsk, fysik/kemi og tysk samt de to holdopgaver; den naturfaglige og den tværfaglige.

Præmieoverrækkelsen kan ses på www.dmifagene.dk. Der venter et fedt program med highlights fra Landsmesterskaberne, vinderkåring af SoMe- og tilskuerkonkurrencer og selvfølgelig afsløringen af vinderne af DM i Fagene 2022.

Præmieoverrækkelse

Vinderne kåres til Præmieoverrækkelsen LIVE fredag den 4. februar klokken 13:00-14:00.

SE MED HER

Transport

Hvis du allerede har bestilt transport til Århus, skal du forsøge at afbestille dette. Hvis det dog ikke er muligt, skal du sende en mail til info@dmifgene.dk, så finder vi en løsning i fællesskab.


Tilmelding

Du skal have tilmeldt dig senest den 7. januar.

Du tilmelder dig ved at benytte det tilmeldingslink, som du har modtaget via mail. Det er vigtigt, at du udfylder alle felter med korrekte oplysninger og besvarer alle spørgsmål.

 

Vi glæder os til at afvikle et spændende Landsmesterskab sammen med dig! Vi kontakter dig i uge 3 med flere oplysninger. Hvis du har brug for hjælp til din tilmelding eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.


Ledsagere

Da vi livestreamer finalen, opfordrer vi alle ledsagere til at se med her på siden.


Klassekammerater og tilskuere

Dine klassekammerater, venner og familiemedlemmer er velkomne til at se med, når vi sender LIVE fra Landsmesterskaberne.

SE MED HER

Kontakt DM i Fagene, hvis du er i tvivl om noget

Tlf.: 70 22 06 33
Mail: info@dmifagene.dk