INFORMATION

Her på siden kan du finde den information, du har brug for, hvis du skal være tilskuer til LM 2022 LIVE

Du er inviteret med, når vi i uge 5 afholder Landsmesterskaberne i dansk, matematik, biologi, historie, engelsk, fysik/kemi og tysk samt de to holdopgaver.

DM i Fagene sender Landsmesterskaberne live den 1. og 2. februar, og også Præmieoverrækkelsen den 4. februar sendes live på www.dmifagene.dk.

Til Landsmesterskaberne møder vi nogle af årets caseviksomheder, og vi løser virkelighedsnære opgaver, der hjælper med at besvare det velkendte spørgsmål: “Hvad skal vi bruge det, vi lærer i skolen til?”

Hvis en elev på jeres skole eller endda i jeres klasse er finalist i DM i Fagene, er det en oplagt mulighed for at bakke op om elevens deltagelse, og samtidig lade klassen prøve kræfter med sjove åben skole-opgaver.

Ikke mindst er det en mulighed for, at hele klassen kan se med, når vinderne kåres til Præmieoverrækkelsen LIVE – Måske er det jeres finalist, der vinder?

SE MED LIVE HER PÅ SIDEN

Nedenfor kan du se vores direkte LIVE-stream

Det foreløbige program den 1. februar er som følger:

08:15 – 8:45

Forstudie/Tjek in

 

8:45 – 09:15

Velkomst og åbning af Landsmesterskaberne 2022

 

09:15 – 11:45

Caseopgaveløsning (mere info følger)

 

11:45 – 12:00

Afrunding og tak for i dag


Det foreløbige program den 2. februar er som følger:

08:15 – 8:45

Forstudie/Tjek in

 

8:45 – 09:15

Velkomst og åbning af Landsmesterskaberne 2022

 

09:15 – 11:45

Caseopgaveløsning (mere info følger)

 

11:45 – 12:00

Afrunding og tak for i dag


Præmieoverrækkelsen

Fredag den 4. februar klokken 13:00-14:00 kan du se med sammen med din klasse, når vi sender Præmieoverrækkelsen LIVE. Her afslører vi vinderne af Landsmesterskaberne 2022 i dansk, matematik, biologi, historie, engelsk, fysik/kemi og tysk samt de to holdopgaver; den naturfaglige og den tværfaglige.

Præmieoverrækkelsen kan ses på www.dmifagene.dk. Der venter et fedt program med highlights fra Landsmesterskaberne, vinderkåring af SoMe- og tilskuerkonkurrencer og selvfølgelig afsløringen af vinderne af DM i Fagene 2022.


Tilmelding

Tilmeldingen er ikke bindende, og I bestemmer selv, om klassen ser med til det hele eller tuner ind på enkelte tidspunkter.

TILMELD DIN KLASSE HER

Dine kollegaer på skolen og naboskolen er også velkomne til at tilmelde sine klasser. Det er ikke et krav, at man har en klassekammerat, der er gået videre – Alle elever er inviteret til at være med LIVE uanset om man har deltaget i konkurrencen før eller ej. 

 

Vi glæder os til at se klassen online i uge 5.  

Hvis du har brug for hjælp til klassens tilmelding eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. 


Kontakt DM i Fagene, hvis du er i tvivl om noget

Tlf.: 70 22 06 33
Mail: info@dmifagene.dk