De første regionale mesterskaber i den indledende runde er blevet afholdt, og vi mødte kun motiverede, seje og engagerede elever. DM i fagene blev skudt i gang på Aars Skole!

De første 100 elever har nu registreret deres opgaver i DM i Fagene. Vi forventer, at 10.000 elever vil gøre det samme frem til 29 november, som er sidste dag, man kan deltage i DM i Fagene.

De seje elever i 8. og 9. klasse på Aars skole, mødte mandag morgen ind til DM i Fagene i gymnastiksalen. Efter dyb koncentration og et klik på knappen afslut, blev en stor DM i Fagene-kage skåret ud.

 

 

Nu glæder vi os bare til mange flere events på skoler i hele Danmark. Og endnu mere glæder vi os til landsmesterskaberne i Aarhus til januar.

Opgaverne er sjove og motiverende – baseret på rigtige virksomheders reelle udfordringer.

I løbet af året vil vi afholde en masse regionale mesterskaber i jagten på Danmarks sejeste elever #Destoltenørder! Går du i grundskole og er du super skarp til enten matematik, biologi, dansk, engelsk eller historie? Så skal du helt klart overveje at melde dig til DM i fagene! Det er en super fed konkurrence!