Stort tillykke - Lad os heppe sammen! 

Nogen fra jeres klasse er i finalen til DM i Fagenes Landsmesterskaber, og det er der grund til at være stolt af! Over 5000 elever har deltaget i de indledende runder, og så er det nogen fra jeres klasse, der er blandt finalisterne, der skal dyste om at blive danmarksmester i et fag eller en holdopgave! 

Find listen over alle finalister HER 

Saml klassen og se med til Præmieoverrækkelsen LIVE, når vi kårer vinderne af Landsmesterskaberne – måske bliver det jeres klassekammerat(er), vi overrasker til Præmieoverraskelsen LIVE 

Præmieoverrækkelsen LIVE finder sted fredag den 3. februar klokken 12:30-13:30 på www.dmifagene.dk. Her afslører vi vinderne af Landsmesterskaberne 2022 i dansk, matematik, engelsk og fysik/kemisamt de to holdopgaver; den naturfaglige og den tværfaglige.  

Udover kåringen af danmarksmestrene, venter der highlights fra Landsmesterskaberne og vinderkåring af SoMe-konkurrencer. Måske er I blandt de heldige vindere af SoMe -konkurrencerne, hvis I følger med og deltager på Facebook og Instagram under Landsmesterskaberne d. 31. januar. 

DM i Fagene findes på Facebook HER 

DM i Fagene kan følges i uge 5 på @danskeskoleelever Instagram-siden HER  

Hep på jeres finalist(er) ved at bruge hashtagget #DMFLM 

 

DM i Fagene håber, I vil støtte op om jeres klassekammerat(er), der er gået videre, og se Præmieoverrækkelsen LIVE sammen med vedkommende i klassen. Vi vil rigtig gerne sende jer en pakke med pynt til klassen, hvis I lover at give den fuld gas og heppe på jeres klassekammerat(er) op til og under Præmieoverrækkelsen LIVE. 

Få jeres lærer til at melde jeres klasse til at se med HER, hvor I kan angive, hvor mange I ser med, og om I vil have tilsendt en pakke med pynt fra DM i Fagene. 

 

PS. Familie og venner er også velkomne til at se med til Præmieoverrækkelsen LIVE og at følge med på sociale medier. De kan tilmelde sig på det samme link som lærerne.

 

Har I spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ses til et brag af en faglig fest til Landsmesterskaberne på Facebook og Instagram  d. 31. januar og til Præmieoverrækkelsen LIVE d. 3. februar klokken 12.30-13.30.