Hver eneste gang en elev bliver motiveret og får en bedre skoledag, når de deltager i DM i Fagene, så bliver vi stolte.

I denne uge havde vi sammen med Nationalmuseet, som er casevirksomhed i historiekonkurrencen, arrangeret, at to klasser kunne komme ind på Nationalmuseet og deltage i DM i Fagene. Det havde de to 9. klasser på N. Zahles seminarieskole takket ja til. Dagen startede med en rundvisning i den nye Tysklandsudstilling, som relaterer sig en smule til historieopgaven i DM i Fagene. (De fik ingen fordel af rundvisningen)

“Vi har været med til DM i Fagene i et par år – hidtil har det hele foregået ved at eleverne logger ind fra deres egen skoleklasse, men i år har vi prøet som en test at få eleverne ind på Nationalmuseet og løse opgaver her, det synes vi, er super fedt,” siger Andreas Tolstrup, Nationalmuseet.

I år fik to klasser muligheden, men ambitionen er, at flere klasser skal få muligheden næste år. Forhåbentligt på Nationalmuseet igen, men måske også hos andre af vores casevirksomheder.

“Når man sidder på Nationalmuseet, giver det en følelse af, at man rent faktisk er med til DM. Det gør, at man får lyst til at gøre sit bedste,” siger Carl, der er elev på N. Zahles Seminarieskole