Danmarks største konkurrence

i skolens fag

DM i Fagene er Danmarks største konkurrence i skolens fag for 7., 8. og 9. klasse. Du deltager i den indledende runde via vores online platform, hvor du kan logge ind med UNI-login. Det betyder, at du kan deltage lige når det passer ind i dit skema. Typisk deltager en hel klasse på samme tid, men man kan også selv logge ind og gå i gang.

Opgaverne i DM i Fagene er casebaserede og er udarbejdet i tæt samarbejde med rigtige virksomheder. Konkurrencen har til formål at styrke din evne til at koble skolens fag med virkelighedens arbejdsmarked.

Du kan deltage i et eller flere af dine yndlingsfag. I år er der dansk, matematik, engelsk, biologi og historie på programmet til den individuelle konkurrence. Holdkonkurrencen er tværfaglig og har elementer fra alle fem fag.

Deltag når det passer jer

Det kræver ingen tilmelding at deltage i DM i Fagenes indledende runde. Konkurrencen foregår på vores online platform og tager ca. 1½ time. Du kan deltage lige når det passer dig.

De bedste deltagere fra den indledende runde går videre til landsmesterskaberne, som foregår den 10. februar online. Se, om du kan kvalificere dig!

Dansk

Matematik

Engelsk

Historie

Biologi

Tværfaglig (hold)

Landsmesterskaberne

Se stemningsvideoen fra sidste års landsmesterskaber. I år afvikles landsmesterskaberne online.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de allermest stillede spørgsmål om konkurrencen.

Mere

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om DM i Fagene eller har du et spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Mere

Konsortiet

Bag DM i Fagene står centrale aktører på skoleområdet. Fælles for dem er, at de ønsker en motiverende, interessant og udfordrende grundskole for alle elever.

Konsortiet

Det faglige udvalg

Det faglige udvalg står for sparring og kvalitetssikring, så de endelige opgaver både bliver virkelighedsnære og tager afsæt i det, som eleverne lærer i grundskolen.

Fagligt udvalg

En særlig tak

Vi skylder både Dokk1 og Novo Nordisk Fonden en særlig tak. Dokk1 for at stille lokaler til rådighed og Novo Nordisk Fonden for deres økonomiske bidrag.

Særlig tak